Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- تیم ملی ایران با شکست سوریه فاصله ای تا حضور در جام جهانی قطر ندارد.
به گزارش آریا، تیم ملی ایران در ششمین دیدار خود از رقابت های دور دوم انتخابی جام جهانی به مصاف سوریه رفت و این دیدار با پیروزی شاگردان دراگان اسکوچیچ به پایان رسید. دراگان اسکوچیچ در این دیدار به دلیل اخراج در بازی قبلی مقابل لبنان از روی سکوها تیم را هدایت می کرد و در همین دیدار نیز مثل بازی رفت ماریو تات از کنار زمین هدایت بازیکنان را برعهده داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیم ملی ایران به دلیل محرومیت علیرضا جهانبخش در این دیدار یک تغییر اجباری را هم تجربه کرد اما این تنها تغییر کادر فنی نبود. 
همانطور که پیش از بازی در قالب مطالب مختلف اشاره کردیم سیستم تیم ملی ایران وابستگی زیادی به جایگاه وحید امیری در ترکیب دارد و این دیدار از آن دست بازی هایی بود که وحید امیری در پست وینگر چپ برای تیم ملی بازی کرد تا احسان حاج صفی در خط هافبک و امید نورافکن در پست دفاع چپ برای تیم ملی به میدان بروند. در واقع ترکیب تیم ملی در این دیدار شامل سه بازیکن بود که توانایی بازی در پست دفاع چپ را داشتند.
آرایش تیم ملی ایران در این دیدار در مقاطع زیادی 3-3-4 بود و همانطور که گفتیم نسبت به بازی های گذشته ترکیب تیم ملی سه تغییر را تجربه کرد. امیر عابدزاده جای علی بیرو را گرفت، احسان حاج صفی به جای سامان قدوس در ترکیب تیم ملی بازی کرد و امید نورافکن در پست دفاع چپ بازی کرد تا وحید امیری یک پست جلوتر جای خالی علیرضا جهانبخش محروم را بگیرد و مجموعه این اتفاقات چینش سیستم تیم را از 1-3-2-4 مقابل لبنان به 3-3-4 مقابل سوریه رساند و از لحاظ فرم بازی، تیم ملی ایران تغییر خاصی نسبت به دیدار های گذشته اش نداشت و همان الگوهای تاکتیکی همیشگی را در این بازی هم به کار برد.
یکی از مهم ترین شاخصه های بازی تیم ملی استفاده از ضد حملات است. شاگردان دراگان اسکوچیچ سرعت بسیار خوبی روی ضد حملات دارند و بیش از نیمی از گل های تیم ملی روی ضد حملات به ثمر رسیده است. سرعت ضد حملات تیم ملی معمولا به حدی است که بازیکنان ما توپ را کمتر از 15 ثانیه به مقصد می رسانند و این سرعت مناسب و استاندارد در ترانزیشن مثبت و انتقال توپ از دفاع به حمله، تیم اسکوچیچ را به تیم خطرناکی از لحاظ هجومی تبدیل کرده است. به گل اول ایران توجه کنید که توپ را به همراه چند پاس طولی چگونه به دروازه سوریه می رسانیم: توپ در کمتر از ده ثانیه به دروازه حریف می رسد.
با توجه به رقبای ایران تا به این جای کار پیش نیامده که تیم ملی در یک بازی صرفا دفاع کند و به بیانی دیگر نمایشی واکنش گرا را تجربه کند و چشم به ضد حملات داشته باشد. این سرعت خوب در ضد حملات اگر با دفاعی مستحکم همراه شود، می تواند در بازی های بزرگ کمک بزرگی به تیم ملی بکند. البته باز هم به این نکته اشاره می کنیم، رقبایی که در این بازی ها مقابل آن ها به میدان رفته ایم از کیفیت چندان بالایی برخوردار نبوده اند و شاید معیار خوبی برای مقایسه با بازی های بزرگ در جام جهانی نباشند. پس از پایان بازی های مقدماتی تیم ملی باید حتما چند بازی دوستانه بزرگ را در شرایط حرفه ای برگزار کند.  البته اگر کار به جایی برسد که تیم ملی با این سبک بازی کند، باید روی خط دفاعی تیم ملی تغییرات زیادی اعمال شود. ایجاد ساختار مستحکم دفاعی تفاوت های زیادی با پیروزی در بازی مقابل تیم هایی همچون سوریه و امارات دارد، این قضیه مستلزم تمرین های خاص و اردوهای آماده سازی مناسب است. البته فرم بازی مدافعان میانی تیم ملی ایران هم با توحه به این که بیش از حد برای بازیسازی از پست خود خارج می شوند مناسب چنین بازی ای نیست که باید همین قضیه هم ترمیم شود. اگر ما به دنبال نتایجی مطلوب در جام جهانی باشیم، خواه و ناخواه باید در مقاطعی به ارائه این نوع بازی بپردازیم. البته با توجه به وضعیت تیم ملی در گروهش، بازی های بعدی می تواند به نوعی نقش بازی های دوستانه را برای تیم ملی ایفا کند.
در این بین نیز باید به عملکرد احمد نوراللهی در ترکیب تیم ملی اشاره کنیم. نوراللهی این روزها دیگر شخصیت ملی به خود گرفته و به آن دست از بازیکنانی تبدیل شده که حتی اگر در تیم های باشگاهی شان عملکرد خوبی نداشته باشند، همواره در هر شرایطی می توانند به تیم ملی کمک کنند. نوراللهی علاوه بر این که در فرایند بازیسازی و حملات ایران نقش موثری دارد، وظایف دفاعی خود را هم به خوبی اجرا می کند و به یکی از مهره های ثابت تیم ملی تبدیل شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ایران سوریه تیم ملی ایران ترکیب تیم ملی تیم ملی ضد حملات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۹۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به فیلم هویت حاتمی‌کیا، به مناسبت بازپخش از شبکه نمایش

جوانی به نام "ناصر" پس از درگیری با دوستانش، در راه بازگشت به خانه با موتورش به شدت تصادف کرده و در مسیر انقلاب به بیمارستان به عنوان مجروح جنگی بستری می‌گردد. ناصر در رمحیطی به هوش می‌آید که همه او را به عنوان مجروح جنگی می‌شناسند. او در فرار از گذشته سعی می‌کند خود را در ورای هویت تازه‌اش پنهان سازد، اما در میان مجروحین کسی هست که او را می‌شناسد... در کشاکش و رویاروئی با دنیای تازه، ناصر باید از دو چهره خود یکی را برگزیند و سرانجام با دنیای گذشته‌اش وداع می‌کند.

به گزارش تجارت نیوز، بازیگران فیلم هویت چه کسانی هستند؟ در هویت بازیگرانی، چون جلیل فرجاد، رضا اسدی، علی غلامی، ابوالقاسم مبارکی، احمد ناطقی، محسن عظیمی‌نیا و حسن اسدی به ایفای نقش و بازیگری پرداخته‌اند. در فیلم هویت حدود ۷ بازیگر جلوی دوربین رفته‌اند که از نظر تعداد بازیگران می‌توان هویت را یک اثر کم‌بازیگر و با تعداد شخصیت‌های داستانی کم عنوان کرد.

نقدی که درباره این فیلم نوشته شده اینگونه است:

غیر از جزئیات تکنیکی، خصوصیاتی که به فیلم هویت اهمیت سیاسی و اجتماعی داد، تعریفی بود که حاتمی‌کیا از خودش تو جایگاه کارگردانی داشت. سینمای حاتمی‌کیا سینمای هشداره. نه دنبال تفسیر واقعیت‌هاست، نه توصیه می‌کنه و نه اینکه پژواک و انعکاس صدای اکثریته.

اولین فیلم حاتمی‌کیا که برخلاف باقی کارهاش از نظر تکنیکی چندان چشمگیر نبود، این خصوصیت دیده‌بانی و کشف معضلی که قراره یقه جامعه رو بگیره، وجود داشت.

اسم این فیلم (هویت) قرار بود به مسئله سال‌های بعد برای بخش قابل توجهی از جامعه تبدیل بشه و تو سینمای ایران هم این قضیه، یعنی هویت، بین طیف‌های مختلف به بحران تبدیل شد. تو دو-سه سال بعد، از مخملباف گرفته تا مهرجویی و حتی آدمی که وسط اینا بود، یعنی کیارستمی، همه فیلمایی ساختن که جان و کلام‌شون و مایه‌ی اصلی‌شون بحران هویت بود.

دیگر خبرها

  • آزاد راه ارومیه _تبریز تکمیل می شود
  • خسارت کشاورزان خوزستانی در کمترین زمان پرداخت می‌شود
  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • موقعیتی به پیکان ندادیم/ هر بازیکنی که آماده باشد در ترکیب است
  • طرز تهیه دمی گوجه یا استانبولی خوشمزه ؛ فوت و فن پختن دمی گوجه در کمترین زمان | با این ترفند سس گوجه فرنگی را خوشمزه کنید
  • بدترین اتفاق برای پرسپولیس در آستانه بازی حساس با نساجی
  • گزارشی از حملات توپخانه‌ای اشغالگران به حومه درعا در سوریه
  • آمدوشدهای غیرمنتظره دیپلماتیک/ نگاهی به سفر ناگهانی نچیروان بارزانی و هیئت بلندمرتبه همراهش به ایران
  • نگاهی به فیلم هویت حاتمی‌کیا، به مناسبت بازپخش از شبکه نمایش
  • پوچتینو: پروسه ساختن چلسی ممکن است یک ماه یا یک سال طول بکشد